Home » Geen categorie » Geerts grijpt zeges in Antalya

Geerts grijpt zeges in Antalya

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Michaël Geerts (ATP-495) bevestigt zijn goede vorm in op het ITF-toernooi van Antalya in Turkije (Hardcourt, $ 10 000). Hij bereikte de kwartfinale in het enkelspel en de halve finale in het dubbeltoernooi.

Geerts is het vierde reekshoofd op het enkeltoernooi van Antalya. In de tweede ronde had de 21-jarige belofte drie sets nodig tegen leeftijdsgenoot Nerman Fatic (ATP-647). Hij haalde het met 3-6, 6-1 en 6-2. In de kwartfinale speelt Geerts nu tegen Christian Hirschmueller (ATP-1046), een kwalificatiespeler die eerder al het zevende reekshoofd klopte. Geerts klimt nu al virtueel naar zijn nummer 489, een evenaring van zijn hoogste ranking ooit en kan dit nog verder verbeteren.

In het dubbelspel speelt Geerts (ATP D-430) samen met de Spanjaard David Perez Sanz (ATP D-249) als topreekshoofd. In de kwartfinale gingen ze met 6-2,4-6 en 10-7 voorbij het Braziliaans-Uruguyaanse duo Alex Blumenberg (ATP D-1023) en Martin Cuevas (ATP D-761). In de halve finale moeten Geerts en Perez Sanz aan de bak tegen het Indische duo Haadin Bava (ATP D-1118) en Shahbaaz Khan (ATP D-1148). Bava en Khan profiteerden van het forfait van de vierde reekshoofden.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS