Home » Geen categorie » Geerts pakt dubbeltitel in Koeweit

Geerts pakt dubbeltitel in Koeweit

Geerts pakt dubbeltitel in Koeweit

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Michael Geerts heeft zijn allereerste ITF-titel op zijn naam geschreven. In het dubbelspel op het toernooi van Meshref in Koeweit ($ 10 000) kroonde hij zich samen met zijn Duitse partner tot winnaar.

Michael Geerts (ATP D-868) speelde in Koeweit aan de zijde van de Duitser Daniel Masur (ATP D-622). Die had in het enkelspel ook al succes geboekt door daar de titel te pakken, en dus wou hij samen met Geerts ook in het dubbelspel voor de winst gaan. In de finale moesten ze daarvoor wel nog voorbij een Japans duo gaan.

Junn Mitsuhashi (ATP D-1 711) en Ren Nakamura (NR) wilden dat echter niet zomaar aan hun voorbij laten gaan en begonnen dan ook gemotiveerd aan de partij. Toch waren het Geerts en Masur die met 6-4 de eerste set pakten. In de tweede set werd het nog een stuk spannender. Het ene duo gunde het andere duo geen centimeter voorsprong, en dus moest er uiteindelijk een tiebreak aan te pas komen. Daarin kon de Belgisch-Duitse tandem toch net iets meer: 7-4. Zo pakt Michael Geerts zijn allereerste internationale ITF-titel.

Rob van Roy

Rob van Roy

Meer nieuws