Home » Geen categorie » Gérard en Houdet winnen eerste wedstrijd op Uniqlo Doubles Masters

Gérard en Houdet winnen eerste wedstrijd op Uniqlo Doubles Masters

Gérard en Houdet winnen eerste wedstrijd op Uniqlo Doubles Masters

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Het Belgisch/Franse duo Joachim Gérard (ITF-5) en Stéphane Houdet (ITF-2) hebben hun eerste poulewedstrijd gewonnen op de UNIQLO Wheelchair Tennis Doubles Masters. Zij versloegen het Nederlandse duo Maikel Scheffers (ITF-6) en Tom Egberink (ITF-10) in twee vlotte sets.

Gérard en Houdet hebben hun start op de UNIQLO Doubles Masters niet gemist. Het als eerste geplaatste duo had geen problemen met de Nederlanders Scheffers en Egberink. Ze wonnen hun eerste wedstrijd in poule 1 met 6-3 en 6-2. In dezelfde poule wonnen de Japanner Shingo Kunieda (ITF-1) en de Zuid-Afrikaan Evans Maripa (ITF-14) hun eerste wedstrijd tegen het Braziliaanse koppel Daniel Rodrigues (ITF-23) / Rafael Medeiros (ITF-44) met 6-4 en 6-0.

In poule 2 wonnen de Argentijn Gustavo Fernandez (ITF-4) en de Fransman Nicolas Peifer (ITF-7) tegen de Amerikanen Stephen Welch (ITF-29) en Steve Baldwin (ITF-74) met 6-0 en 6-2. In de andere wedstrijd won het Frans/Britse duo Michael Jeremiasz (ITF-13) en Gordon Reid (ITF-3) met 6-3 en 6-1 van de Britten Marc McCaroll (ITF-11) en David Phillipson (ITF-16).

Donderdag om 10.00 uur plaatselijke tijd spelen Gérard en Houdet hun tweede poulewedstrijd tegen Kunieda en Maripa. Met een overwinning plaatsen ze zich zo goed als zeker voor de halve finales.

 

 

Ronny Van Langendonck

Ronny Van Langendonck

Meer nieuws