Home » Geen categorie » Gérard en Verhoeven kronen zich tot Belgisch kampioen rolstoeltennis in Rumbeke

Email

Op de terreinen van TC Rumbeke vond dit weekend het Belgisch kampioenschap rolstoeltennis plaats. Bij de heren won Joachim Gérard tegen Jef Vandorpe. Els Verhoeven versloeg Sofie Cox in de damesfinale.

Tennisclub Rumbeke organiseerde afgelopen weekend de Belgische kampioenschappen rolstoeltennis, waarbij zestien spelers in zes categorieën streden voor de nationale titel. In de halve finales van de A-reeks won Gérard van Gert Vos met 6-0 en 6-1 en versloeg Vandorpe thuisspeler Ivan Kindt met 6-4 en 6-3. In de finale kon Vandorpe voor het eerst een set winnen tegen Gérard. De setstanden waren 6-1, 6-7 (7) en 6-3 in het voordeel van Gérard. Bij de dames won Verhoeven de finale tegen Cox met tweemaal 6-2.

Dubbeltitel voor Vandorpe en Kindt

In het dubbelspel van reeks A wonnen Vandorpe en Kindt tegen Verhoeven en Vos. De setstanden waren 6-1 en 6-4.

Andere uitslagen:

Heren reeks B: Justin Peraux tegen Bart Verhelst – 7-5 en 6-4

Heren reeks C: Christof Jardon tegen Mick Kiekens – 6-0 en 6-0

Dubbel reeks B: Bart Verhelst en Kristel Claes tegen Lies Chevalier en Christof Jardon – 7-6 en 6-2