Home » Grand Slam » Roland Garros » Gérard sneuvelt op Roland Garros

Gérard sneuvelt op Roland Garros

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Joachim Gérard (ITF-4) is uitgeschakeld in het rolstoeltennis op Roland Garros. Onze landgenoot verloor nipt in de kwartfinale in het enkelspel en moest in het dubbelspel het onderspit delven tegen de topreekshoofden.

Gérard trof in de kwartfinale in het enkelspel de Brit Gordon Reid (ITF-8). Gérard pakte de eerste set met 6-3 maar ging daarna onderuit met 6-4 en 6-3.

In het dubbelspel speelde Gérard in de halve finale samen met Stefan Olsson (ITF-6) tegen de eerste reekshoofden, het Franse duo Stephane Houdet (ITF-3) en Nicolas Peifer (ITF-7). Gérard en Olsson verloren met 6-2 en 6-2.

Onze landgenoot reageerde na zijn verlies in het enkelspel ontgoocheld op zijn Facebookpagina: “Het was niet het verwachte resultaat vandaag. Maar bedankt aan iedereen die vandaag voor me supporterde en aan iedereen die de score volgde.”

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden