Home » Geen categorie » Geukens mist hoofdtabel enkelspel ITF-Navi Mumbai, wel door in het dubbel

Geukens mist hoofdtabel enkelspel ITF-Navi Mumbai, wel door in het dubbel

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Britt Geukens (WTA-735) heeft zich zondag niet kunnen plaatsen voor de hoofdtabel van het ITF-toernooi van Navi Mumbai (Indië, $ 25 000). In het dubbelspel was de Belgische wel succesvol.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Geukens ontdeed zich in de eerste kwalificatie nog vlot van thuisspeelster Arthi Muniyan (WTA-1 273) met 6-0 en 6-1. In ronde twee wachtte echter de Russische Yana Sizikova, het nummer 476 van de wereld. Geukens bood stevig weerwerk, maar ging na een thriller van twee uur alsnog nipt ten onder met 7-5 en 7-6 (8).

In het dubbelspel werkte Geukens maandag met meer succes haar eerste ronde af op het Indische hardcourt. Aan de zijde van de Indische Natasha Palha (WTA D-492) versloeg ze de Russische tandem en zusjes Anastasia (WTA D-511) en Anna Pribylova (WTA D-729) met 6-2, 1-6 en 10-7. Geukens en Palha’s tegenstanders voor de kwartfinale zijn nog niet bekend.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

MEER NIEUWS

Zizou Bergs - © Facebook (Kazakhstan Tennis Federation)

Bergs triomfeert in Almaty

Zizou Bergs (ATP-259) heeft zijn derde titel van het jaar beet. In de finale van het challengertoernooi van Almaty (Kazachtstan, CH 80) was hij te sterk voor een thuisspeler.

LEES MEER