Home » Geen categorie » Geukens verdedigt Belgische kleuren tijdens kerstweek

Geukens verdedigt Belgische kleuren tijdens kerstweek

Geukens verdedigt Belgische kleuren tijdens kerstweek

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Tennisseizoen 2014 loopt nu echt op zijn allerlaatste benen. In de voorlaatste week van het jaar komt er op het internationale circuit nog welgeteld één Belg in actie: de 18-jarige Britt Geukens.

Vijftig weken lang smeten onze Belgische tennistalenten alles wat ze hadden in de strijd en dat over heel de wereld. De laatste twee weken van het jaar zijn echter algemene rustweken voor zij die hun carrière maken van de sport met het neon-gele balletje. In die eindejaarsperiode stomen ze zich allemaal klaar om er helemaal te staan vanaf de start van het nieuwe seizoen.

Toch zijn er altijd wel enkele spelers die deze periode benutten om toch nog wat extra matchritme op te doen, in de hoop om zo met een voorsprong aan 2015 te beginnen. Van alle Belgen is er dit jaar slechts eentje die de kerstperiode aan zich laat voorbijgaan. Britt Geukens (WTA-859) reisde namelijk af naar Turkije om daar mee te doen aan de kwalificaties van het ITF-toernooi van Istanboel ($ 10 000). Als eerste reekshoofd is ze daar vrij in de eerste ronde. In de tweede en laatste kwalificatieronde neemt ze het op tegen de Turkse wildcard Doga Selen Takunyaci (NR).

Rob van Roy

Rob van Roy

Meer nieuws