Home » Geen categorie » Gigounon, Coppejans en Authom in kwartfinale Futures

Gigounon, Coppejans en Authom in kwartfinale Futures

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Deze week zijn er opnieuw heel wat landgenoten aan de slag in talrijke Futures ($10.000) toernooien. Germain Gigounon, Kimmer Coppejans en Maxime Authom doen het deze week uitstekend, en bereikten de kwartfinales.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Germain Gigounon (ATP-251) is deze week aan de slag in het Canadese Gatineau. Hij is er tweede reekshoofd plaatste zich voor de kwartfinale na overwinningen tegen de Sloveen Kocevar-Desman en de Canadees Pavel Krainik. Volgende tegenstander wordt de Brit Richard Gabb (ATP-430), die als zesde geplaatst is.

Kimmer Coppejans (ATP-245) vertoeft nog steeds in het Turske Antalya, waar hij zeges boekte tegen Sean Berman (USA) en Tucker Voster (RSA). In de kwartfinale wacht de Duitser Sami Reinwein (ATP-1481). Jonas Merckx (ATP-846) en Julien Dubail (ATP-724) werden uitgeschakeld in de tweede ronde.

Maxime Authom (ATP-261) is deze week als eerste geplaatst in het Franse Toulouse. Hij versloeg er de Fransmannen Laurent Malouli en Thibault Cancel, en moet het in de kwartfinale opnemen tegen alweer een Franse speler : achterste reekshoofd Michael Bois (ATP-611).

Ben je geïnteresseerd in de resultaten van onze landgenoten op het circuit ? Neem dan zeker eens een kijkje op onze resultaten-pagina.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Roberto Bautista Agut - © Richard van Loon (tennisfoto.net)

Vierde reekshoofd onderuit op European Open

Vierde reekshoofd Roberto Bautista Agut (ATP-20) heeft zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinale op de European Open in Antwerpen (België, ATP 250). De Hongaar Marton Fucsovics (ATP-39) was in drie te sterk voor de 33-jarige Spanjaard.

LEES MEER