Home » Geen categorie » Gigounon grijpt naast titel in Santos

Gigounon grijpt naast titel in Santos

Gigounon grijpt naast titel in Santos

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Germain Gigounon (ATP-251) is er niet in geslaagd om het Challengertoernooi van Santos ($ 50 000) op zijn naam te schrijven. In de finale verloor hij in drie sets van tweede reekshoofd Blaz Rola (ATP-112) uit Slovenië.

Gigounon heeft er een topweek opzitten in Brazilië, hij verzekerde zich van de kwalificatietabel op Roland Garros, en zal zijn hoogste ranking ooit bereiken op maandag. Helaas werd hij in de finale gehinderd door een blessure, en kon hij de kers niet op de taart zetten in zijn eerste Challengerfinale. Tegen tweede reekshoofd Rola moest Gigounon de eerste set met 3-6 prijsgeven, maar op karakter haalde hij wel de tweede set met 6-3 binnen. Uiteindelijk moest hij met 3-6 in de derde set de duimen leggen.

Op Facebook bedankte Gigounon zijn fans: “Bedankt voor jullie steun en aanmoedigingen! Helaas was ik fysiek niet 100% vandaag, maar ik heb alles gegeven. Een schitterende week!”

"Merci à tous pour le soutien et les encouragements ! Malheureusement, pas à 100% physiquement aujourd'hui mais j'ai donné tout ce que je pouvais ! Super semaine !!!"

Posted by Germain Gigounon on zondag 26 april 2015

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws