Home » Geen categorie » Gigounon stunt in Drummondville

Gigounon stunt in Drummondville

Gigounon stunt in Drummondville

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Germain Gigounon (ATP-286) heeft zich verrassend geplaatst voor de tweede ronde op het Challengertoernooi in het Canadese Drummondville ($ 50 000). Hij versloeg het derde reekshoofd in drie spannende sets.

Vorige week bereikte Gigounon de halve finale op het ITF-toernooi van Sherbrooke in Canada. Deze week blijft hij in Canada waar hij deelneemt aan de challenger van Drummondville. In de eerste ronde moest de 25-jarige Waal het opnemen tegen de Italiaan Luca Vanni (ATP-114), het derde reekshoofd in Drummondville. Vanni stond meer dan 150 plaatsen hoger gerangschikt dan onze landgenoot en was dus torenhoog favoriet. Gigounon pakte echter de eerste set met 6-4. Hij verloor de tweede set met 7-5 maar maakte daarna de match met 6-3 af.

Gigounon moet het in de tweede ronde opnemen tegen de Tsjech Marek Michalicka (ATP-299). Het wordt hun tweede onderlinge ontmoeting. Gigounon won vorig jaar in twee sets het eerste duel tegen Michalicka. Eerder plaatste Maxime Authom zich al gemakkelijk voor de tweede ronde in Drummondville. Ruben Bemelmans werd verrassend in de eerste ronde uitgeschakeld.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws