Home » Geen categorie » Gigounon verder in Santos, Cagnina uitgeschakeld

Gigounon verder in Santos, Cagnina uitgeschakeld

Gigounon verder in Santos, Cagnina uitgeschakeld

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Op het Challengertoernooi van Santos (Brazilië, $ 50 000) heeft Germain Gigounon (ATP-251) zich geplaatst voor de tweede ronde. Julien Cagnina (ATP-291) verloor zijn openingswedstrijd.

Gigounon trakteerde zichzelf op een cadeautje voor zijn zesentwintigste verjaardag: tegen de Chileen Christian Garin (ATP-234) had hij 1 uur en 14 minuten nodig om de overwinning naar zich toe te trekken. Met 6-2 en 6-3 plaatste hij zich vlotjes voor de tweede ronde. Daarin neemt hij het op tegen de winnaar van het duel tussen de Braziliaanse kwalificatiespeler Jose Pereira (ATP-352) en het Amerikaanse vijfde reekshoofd Chase Buchanan (ATP-162).

Cagnina kende een moeilijk begin van het seizoen, hij kon tot hiertoe slechts drie keer winnen tegenover zeven nederlagen. Ook in Brazilië kon hij het tij niet keren. De Fransman Axel Michon (ATP-277) won de eerste set met 1-6, maar Cagnina sleepte de tiebreak met 7-6(6) in de wacht. In de derde set mocht onze landgenoot tweemaal serveren voor de wedstrijd, maar hij kon het niet afmaken. In de beslissende tiebreak ging Michon met de overwinning aan de haal: 6-7(5).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws