Home » ATP » Gillé en Vliegen knokken zich naar dubbelfinale in Bratislava

Gillé en Vliegen knokken zich naar dubbelfinale in Bratislava

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Sander Gillé (ATP D-89) en Joran Vliegen (ATP D-63) strijden om de dubbeltitel op het Challengertoernooi van Bratislava (Slowakije, CH 90). In de halve finale waren ze te sterk voor de topreekshoofden.

Gillé en Vliegen kwamen als derde reekshoofd aan de start in Bratislava. Na twee overwinningen in twee sets stonden ze in de halve finale tegenover topreekshoofden Roman Jebavy (ATP D-54) en Igor Zelenay (ATP D-67). Een spannende eerste set ging met 7-5 naar de Belgische tandem. In de tweede set hadden beide duo’s het lastig om hun opslagspelletjes te winnen. Gillé en Vliegen trokken met 6-4 aan het langste eind. De partij duurde 1 uur en 15 minuten.

In de finale volgt een duel met thuisspelers Lukas Klein (ATP D-559) en Alex Molcan (NG), die een wildcard kregen en verrassend wisten door te stoten naar de finale. Dankzij hun finaleplaats zijn Gillé en Vliegen ook zeker van deelname aan Wimbledon.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden