Home » ATP » Gillé en Vliegen naar tweede ronde in Seoul

Gillé en Vliegen naar tweede ronde in Seoul

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Sander Gillé (ATP D-78) en Joran Vliegen (ATP D-88) hebben de tweede ronde bereikt op het ATP-toernooi van Seoul (ATP 250, Hardcourt, $ 1 237 570).

Na negen nederlagen op rij hebben Gillé en Vliegen nog eens samen een zege geboekt. In de Zuid-Koreaanse hoofdstad Seoul knokten ze zich in drie felbevochten sets naar de zege tegen het Australisch-Amerikaanse duo John-Patrick Smith (ATP D-91) en Max Schnur (ATP D-96).

Gillé en Vliegen verloren de eerste set in een tiebreak met 7-3 maar haalden zelf de tweede set met dezelfde cijfers binnen. In de beslissende derde set wonnen de Belgen nipt met 10-7.

Hun tegenstanders in de tweede ronde zijn nog niet bekend. Gillé en Vliegen spelen tegen topreekshoofden Raven Klaasen (ATP D-71) en Nathaniel Lammons (ATP D-55) of tegen het Spaanse team Jaume Munar (ATP D-175) en Pedro Martinez (ATP D-74).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

Magali Kempen - © Leo Stolck

Kempen stunt tegen Van Uytvanck in Angers

Magali Kempen (WTA-224) heeft de tweede ronde bereikt op het WTA 125-toernooi van Angers ($ 115 000). In een Belgische wedstrijd ging ze verrassend voorbij derde reekshoofd Alison Van Uytvanck (WTA-55).

LEES MEER