Home » Grand Slam » Wimbledon » Gillé en Vliegen nipt onderuit in tweede ronde Wimbledon

Gillé en Vliegen nipt onderuit in tweede ronde Wimbledon

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Sander Gillé (ATP D-83) en Joran Vliegen (ATP D-61) zijn er niet in geslaagd om zich te plaatsen voor de derde ronde van Wimbledon (Groot-Brittannië, Grand Slam). Ze moesten in vier sets het hoofd buigen in de tweede ronde.

Bij hun eerste deelname aan een Grand Slam wisten Gillé en Vliegen meteen door te stoten naar de tweede ronde. Daarin stonden ze tegenover Marcelo Demoliner (ATP D-53) en Divij Sharan (ATP D-43). De Belgische tandem verloor de eerste set nipt met 6-7 (1) in de tiebreak. Vliegen werd aan het net hard geraakt door een bal op zijn hand, en had medische verzorging nodig. Toch slaagden Gillé en Vliegen erin om met 7-5 de tweede set te pakken en opnieuw langszij te komen.

Een erg spannende derde set werd opnieuw beslist in de tiebreak, die ging met 6-7 (6) naar Demoliner en Sharan. In de vierde set moesten Gillé en Vliegen met 4-6 het hoofd buigen. De partij duurde iets meer dan drie uur. Samen met Saisai Zheng komt Vliegen nog in actie in het gemengd dubbel.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden