Home » Nieuws » Gillé en Vliegen pronken met trofee in Nur-Sultan

Gillé en Vliegen pronken met trofee in Nur-Sultan

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Sander Gillé (ATP D-43) en Joran Vliegen (ATP D-37) hebben hun eerste titel van het jaar veroverd. In de finale van het ATP-toernooi van Nur-Sultan (Kazachstan, ATP 250) klopten ze hun tegenstanders in twee sets.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Topreekshoofden Gillé en Vliegen stonden in de finale van de Astana Open tegenover de Australische tweede reekshoofden Max Purcell (ATP D-41) en Luke Saville (ATP D-38). In één uur en achttien minuten was het Belgische duo het sterkste met 7-5 en 6-3.

Gillé en Vliegen verloren in het hele toernooi geen enkele set. Ze winnen hun eerste dubbeltitel van dit jaar. Voor het succesvolle duo is het de vierde dubbeltitel op het ATP-circuit uit hun carrière, na eerdere successen in Båstad, Gstaad en Zhuhai.

Volgende week speelt Sandoran op het masterstoernooi van Parijs. In de eerste ronde wacht een duel met het Russisch-Duitse duo Daniil Medvedev (ATP D-198) en Jan-Lennard Struff (ATP D-51). Als de Belgen hun eerste ronde overleven, volgt er een lastig duel met de tweede reekshoofden Mate Pavic (ATP D-5) en Bruno Soares (ATP D-6).

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS