Home » ATP » Gillé en Vliegen strijden om titel in München

Gillé en Vliegen strijden om titel in München

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Sander Gillé (ATP D-35) en Joran Vliegen (ATP D-32) staan in de finale van het ATP-toernooi van München (Duitsland, ATP 250). In de halve finale waren ze nipt te sterk voor een Duits duo.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Gillé en Vliegen hoefden in de kwartfinale niet in actie te komen. In de halve finale moesten ze het opnemen tegen Dustin Brown (ATP D-212) en Peter Gojowczyck (ATP D-348). Gillé en Vliegen wonnen de eerste set met 6-3, maar de Duitsers kwamen met 4-6 langszij. In een spannende matchtiebreak trok het Belgische duo met 13-11 aan het langste eind.

In de finale nemen ze het op tegen topreekshoofden Wesley Koolhof (ATP D-13) en Kevin Krawietz (ATP D-18) of Yannick Hanfmann (ATP D-432) en Dominik Koepfer (ATP D-206). Ze kunnen in München hun tweede titel van het jaar pakken.

BMW Open | Final it is ! ✨ What a thriller, what a fight against German homies ! Will #Sandoran lift up their 6th trophy this week end ? Let’s do this ! 🔥💪

Geplaatst door ATP Double Team – Sander Gillé & Joran Vliegen op Vrijdag 30 april 2021

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Ysaline Bonaventure - © Jimmie48 Tennis Photography

Bonaventure pakt dubbeltitel in Valencia

Ysaline Bonaventure (WTA D-607) heeft het dubbeltoernooi in Valencia (ITF, gravel, $ 80 000) op haar naam geschreven. Samen met de Georgische speelster Ekaterine Gorgodze (WTA D-113) haalde ze het in een spannende finale.

LEES MEER