Home » Geen categorie » Gillé en Vliegen strijden voor derde dubbeltitel van 2016

Gillé en Vliegen strijden voor derde dubbeltitel van 2016

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Sander Gillé (ATP D-275) en Joran Vliegen (ATP D-298) bewijzen weeral hun talent als tandem. Het succesvolle duo bereikte de dubbelfinale in Sharm El Sheikh in Egypte ($ 10 000, hardcourt) en strijdt al voor hun derde dubbeltitel van het seizoen.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Gillé en Vliegen zijn de topreekshoofden in het Egyptische Sharm El Sheikh. In de halve finale knokten ze zich voorbij de Tsjechische derde reekshoofden, Vaclav Safranek (ATP D-516) en Libor Salaba (ATP D-270). Ze verloren de eerste set met 6-2 maar herpakten zich in de tweede set met 6-3. In de beslissende derde set haalden Gillé en Vliegen het met 10-5.

In de dubbelfinale moeten Gillé en Vliegen het opnemen tegen de vierde reekshoofden, het Tsjechische duo Dominik Kellovsky (ATP D-611) en Jaroslav Pospisil (ATP D-467). Het succesvolle Belgische duo kan al hun derde dubbeltitel van het prille seizoen veroveren, na eerdere successen in Veigy-Foncenex en Bressuire Ze strijden ook al voor hun elfde dubbeltitel samen.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS

Zizou Bergs - © Facebook (Kazakhstan Tennis Federation)

Bergs triomfeert in Almaty

Zizou Bergs (ATP-259) heeft zijn derde titel van het jaar beet. In de finale van het challengertoernooi van Almaty (Kazachtstan, CH 80) was hij te sterk voor een thuisspeler.

LEES MEER