Home » ATP » Gillé en Vliegen struikelen in derde finale

Gillé en Vliegen struikelen in derde finale

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Sander Gillé (ATP D-55) en Joran Vliegen (ATP D-43) konden in Kitzbühel (ATP 250, Oostenrijk) hun derde ATP-titel op rij halen. 

In de finale stonden Gillé en Vliegen tegenover de tweede reekshoofden, Filip Polasek (ATP D-38) en Philipp Oswald (ATP D-47). Vanaf de eerste bal waren de vier mannen elkaar waard. De score liep dan ook lange tijd gelijk en op eigen service werden nauwelijks punten afgegeven. De Slovaaks-Oostenrijkse tandem had aan één break genoeg om de set met 6-4 binnen te halen.

De tweede manche kende een zeer gelijkaardig verloop, enkel de beslissende break viel twee spelletjes later. Bij 4-4 leverden Gillé en Vliegen hun opslag in en kwamen dit niet meer te boven. Met nogmaals 6-4 Schreven Polasek en Oswald de titel op hun naam. Voor Gillé en Vliegen komt er zo een eind aan hun zegereeks van elf opeenvolgende gewonnen wedstrijden.

Chloë Lyssens Danneboom

Chloë Lyssens Danneboom

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden