Home » Rising Stars Tennis Tour » Gillé en Vliegen winnen dubbelspel in Duinbergen

Gillé en Vliegen winnen dubbelspel in Duinbergen

Gillé en Vliegen winnen dubbelspel in Duinbergen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Dubbelspecialisten Sander Gillé (ATP D-388) en Joran Vliegen (ATP D-774) hebben het dubbeltoernooi van het Rising Stars Tennis Tour-toernooi in Duinbergen (België, $ 10 000) gewonnen.

Op weg naar de finale legden ze een vlekkeloos parcours af. Tegen de Brit Tom Hill (ATP D-1 600) en de Amerikaan Stefan Menichella (NR) wonnen ze met 6-3 en 6-2. In de halve finale klopten ze de Duitsers Jannik Rother (NR) en Lennart Zynga (ATP D-1 229) met 6-2 en 6-1.

In de finale nam het Limburgse duo het op tegen hun landgenoten Julien Cagnina (ATP D-372) en Jonas Merckx (ATP D-932). De eerste set werd beslist in een tiebreak. Daarin haalden Cagnina en Merckx het met 7-5. Gillé en Vliegen brachten de stand opnieuw in evenwicht door de tweede set te winnen met 6-4. Hierdoor werd er een supertiebreak gespeeld. Gillé en Vliegen konden hierin aan het langste eind trekken: 10-6.

Gillé en Vliegen wonnen ook al het eerste toernooi van de Rising Stars Tennis Tour, in Damme. Voor Gillé is het al zijn achtste titel in het dubbelspel. Bij Vliegen staat de teller op vijf.

Het Limburgse duo neemt volgende week ook deel aan het dubbelspel in Westende. Eind augustus zijn ze opnieuw van de partij in Oostende.

Christophe Moons

Christophe Moons

Algemeen coördinator

Meer nieuws