Home » ATP » Gillé stoot door naar halve finale dubbelspel in Gijon

Gillé stoot door naar halve finale dubbelspel in Gijon

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Sander Gillé (ATP D-61) heeft zich geplaatst voor de halve finale van het ATP-toernooi van Gijon (Spanje, ATP 250). Samen met Fabrice Martin (ATP D-47) staat hij in de halve finale.

Gillé geraakte met dubbelmaatje Joran Vliegen (ATP D-70) niet op de hoofdtabel in Gijon. Met gelegenheidspartner Martin scoort onze landgenoot wel punten in Gijon. In de eerste ronde was het Belgisch-Franse duo met 7-6 (5) en 6-4 te sterk voor topreekshoofden Marcel Granollers (ATP D-12) en Horacio Zeballos (ATP D-11).

In de kwartfinale volgde een duel met de Nederlanders Sander Arends (ATP D-127) en David Pel (ATP D-93). Gillé en Martin trokken met 6-4 en 7-6 (5) aan het langste eind. In de halve finale strijden ze tegen de Amerikanen Nathaniel Lammons (ATP D-50) en Jackson Withrow (ATP D-54) om een ticket voor de finale.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Magali Kempen - © Leo Stolck

Kempen stunt tegen Van Uytvanck in Angers

Magali Kempen (WTA-224) heeft de tweede ronde bereikt op het WTA 125-toernooi van Angers ($ 115 000). In een Belgische wedstrijd ging ze verrassend voorbij derde reekshoofd Alison Van Uytvanck (WTA-55).

LEES MEER