Home » Geen categorie » Gillé timmert aan de weg naar de top

Gillé timmert aan de weg naar de top

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Sander Gillé (ATP-974) probeert door te breken op het Futures-circuit, maar die weg verloopt met vallen en opstaan. Hij speelde de afgelopen weken enkele sterk bezette Futurestoernooien in Zwitserland ($10.000), waar hij nipt verloor van veel hoger gerangschikte tegenstanders.

In Taverne verloor Gillé afgelopen week met 6-3 3-6 4-6 van de Rus Matsukevitch (ATP-456) na een erg spannende wedstrijd. Ook deze week in Trimbach ging hij in de eerste ronde onderuit tegen de Duitser Baumann (ATP-450) met 1-6 4-6, maar toch kijkt hij hoopvol naar de toekomst.

Op zijn Facebook-pagina schrijft Gillé : “Weinig mogelijkheden tegen een zeer sterk spelende tegenstander. Dit sluit mijn trip hier in Zwitserland af, maar kan er toch weer wat positieve dingen uithalen. Deze tornooien waren (twee van) de sterkst bezetten die ik tot nog toe gespeeld heb. Ik heb iedere dag met spelers kunnen trainen die veel hoger geklasseerd staan (waaronder tweemaal met voormalig Wimbledon dubbel kampioen Frederik Nielsen) en tijdens de matchen zijn er bepaalde aspecten van mijn spel die fel verbeterd zijn in vergelijking met de voorbije maanden. Donderdag vertrek ik vanuit Basel richting Doha voor drie weken met hernieuwde moed en honger naar knalprestaties”

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS