Home » Grand Slam » Goffin aarzelt: “Ik ben niet 100 procent zeker dat ik naar de US Open zal gaan”

Goffin aarzelt: “Ik ben niet 100 procent zeker dat ik naar de US Open zal gaan”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

David Goffin twijfelt of hij deze zomer naar New York zal afreizen. Het aantal coronagevallen in de Verenigde Staten blijft toenemen.

Goffin komt ook dit weekend in actie op de Ultimate Tennis Showdown in Frankrijk. Organisator Patrick Mouratoglou heeft al gezegd dat de plannen voor het toernooi om door te gaan in september een ”beetje gek” zijn, vooral met de recente piek van de gevallen in Amerika.

Ook Goffin lijkt nu te twijfelen: “Ik zou graag deelnemen en het in mijn schema passen, maar ik weet niet of we op dit moment gaan,” zei Goffin aan Sky Sports. “De gevallen daar nemen toe, dus ik weet niet of het goed is om te gaan, maar we zullen het proberen. Ik ben van plan om te oefenen op hardcourt als voorbereiding op de Cincinnati Masters en US Open”, aldus Goffin

De omstandigheden maken het volgens de Luikenaar extra moeilijk: “Je mag als speler maar één of misschien maximum twee personen meenemen. Ik aarzel nog steeds. Ik ben er niet 100 procent zeker van dat ik zal gaan. Het virus zit in de tenniswereld. We weten niet wat er zal gebeuren als er gevallen zijn tijdens het toernooi. Zal het dan worden geannuleerd?”

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS