Home » ATP » Goffin blijft positief: “Ik kijk uit naar het gravelseizoen”

Goffin blijft positief: “Ik kijk uit naar het gravelseizoen”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

David Goffin (ATP-13) had niet echt een verklaring na zijn nederlaag in de tweede ronde van de Miami Open (Verenigde Staten, ATP 1 000). De Luikenaar maakt zich nu op voor het gravelseizoen.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Na zijn titel in Montpellier ging de motor van Goffin opnieuw aan het sputteren. In Miami ging onze landgenoot meteen kansloos onderuit. “Ik wilde wel mijn best doen, maar het kwam er niet uit. Misschien was dit wel het toernooi te veel. Ik heb de afgelopen dagen wel goed getraind en ga dat proberen mee te nemen naar het gravelseizoen.”

Goffin zal in actie komen in Monte Carlo, Barcelona, Madrid en Rome als voorbereiding op Roland Garros. “Het zal me goed doen om van lucht te veranderen, een ander tennis te vinden, andere banen. Sinds Roland Garros heb ik niet meer op gravel gespeeld. Ik ga proberen fris aan de start te komen en met goede energie en een paar goede wedstrijden zoals in Montpellier kan mijn tennis snel terugkomen. Maar alle wedstrijden zijn moeilijk, dus een goede voorbereiding is cruciaal”, aldus Goffin.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER