Home » ATP » Goffin en Gillé-Vliegen sneuvelen in Lyon

Goffin en Gillé-Vliegen sneuvelen in Lyon

Goffin en Gillé-Vliegen sneuvelen in Lyon

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

David Goffin (ATP-113) is er niet in geslaagd om de kwartfinale van het ATP-toernooi van Lyon (Frankrijk, ATP 250) te bereiken. Sander Gillé (ATP D-41) en Joran Vliegen (ATP D-42) grepen nipt naast een plek in de halve finale.

Goffin moest aan de bak tegen de Brit Cameron Norrie (ATP-14), die hem vorig jaar nog uit de halve finale van Wimbledon hield. Onze landgenoot werd meteen gebroken en verloor de eerste set met 3-6.

In de tweede set nam Goffin een sterke start, de Luikenaar liep 3-0 uit. Norrie maakte echter gelijk tot 3-3 en ging wat later nogmaals door de opslag van zijn tegenstander. Na 1 uur en 28 minuten stond de 3-6 en 4-6 eindstand op het scorebord.

Nipte nederlaag voor Sandoran

Vierde reekshoofden Gillé en Vliegen stonden in de kwartfinale tegenover Nicolas Barrientos (ATP D-71) en Albano Olivetti (ATP D-63). Het Belgische duo verloor de eerste set met 3-6, maar trok in een spannende tiebreak van de tweede set met 7-6 (9) het laken naar zich toe. In een erg nipte matchtiebreak moesten Gillé en Vliegen met 10-12 het hoofd buigen.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws