Home » Geen categorie » Goffin en Wickmayer redden het niet in Acapulco

Goffin en Wickmayer redden het niet in Acapulco

Goffin en Wickmayer redden het niet in Acapulco

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

David Goffin (ATP-107) en Yanina Wickmayer (WTA-57) hebben zich niet kunnen plaatsen voor de kwartfinales in het Mexicaanse Acapulco. Goffin moest nipt de duimen leggen tegen de Let Ernests Gulbis (ATP-18), terwijl Wickmayer onderuit ging tegen eerste reekshoofd Dominika Cibulkova (WTA-13).

Geen vierde overwinning op rij dus voor Goffin, die vanuit de kwalificaties de tweede ronde bereikte. Hij maakte het de top 20-speler Gulbis, 7e reekshoofd in Acapulco, knap lastig maar moest uiteindelijk na 2 uur en 20 minuten het hoofd buigen met 1-6 6-3 6-7(5).

Wickmayer stond voor een moeilijke opdracht tegen topreekshoofd Cibulkova, die eerder dit jaar in de finale stond van de Australian Open. De eerste set ging nog gelijk op maar na 1 uur en 30 minuten haalde de Slovaakse het met 7-5 en 6-2.

In het dubbelspel was Wickmayer wel succesvol, samen met de Australische Olivia Rogowska plaatste ze zich voor de tweede ronde. Het duo versloeg Lara Arruabarrena en Jana Cepelova met 6-4 7-6(5). In de volgende wedstrijd nemen ze het op tegen de Poolse Klaudia-Jans Ignacik en de Oekraïnse Maryna Zanevska.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws