Home » Davis Cup » Goffin geeft update over blessure en deelname aan de Davis Cup

Goffin geeft update over blessure en deelname aan de Davis Cup

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

David Goffin (ATP-7) heeft zijn fans meer nieuws gegeven over zijn oogblessure, waardoor hij moet passen voor het toernooi van Indian Wells. Hij had tevens slecht nieuws over de Davis Cup.

Vrijdag raakte bekend dat Goffin niet in actie zal komen op het toernooi van Indian Wells. “Na mijn laatste trainingen moet ik toegeven dat ik nog altijd mijn zicht niet volledig terug heb. Ik heb nog meer tijd nodig om terug honderd procent te staan. Jammer genoeg kan ik er in Indian Wells niet bij zijn, maar als de situatie goed evolueert dan keer ik terug in Miami”, aldus Goffin.

De Luikenaar had eveneens slecht nieuws over de Davis Cup: “Na de Miami Open keer ik terug naar België om mijn oog verder te laten onderzoeken, dus ik zal niet in staat zijn om in actie te komen tijdens de Davis Cup tegen de kwartfinale. Ik hoop dat ik mijn seizoen in alle rust kan verderzetten en wens het Belgische team het allerbeste”.

De ploeg van kapitein Johan Van Herck speelt van 6 tot 8 april tegen de Verenigde Staten in Memphis. Zonder Goffin wordt dat een heel lastige opdracht.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden