Home » Geen categorie » Goffin: “Ik heb een fantastische week beleefd”

Goffin: “Ik heb een fantastische week beleefd”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Het sprookje van David Goffin (ATP-7) op de Nitto ATP Finals in Londen kende geen happy end. Onze landgenoot botste gisteren in de finale op Grigor Dimitrov (ATP-3). “Ik heb een fantastische week beleefd”, klonk Goffin echter trots na afloop.

“Eerst en vooral wil ik Dimitrov feliciteren. Hij kende een fabuleuze week, een fabuleus jaar, proficiat! Voor mij waren het zeven speciale, maar ook emotionele en vermoeiende dagen. Na de verloren groepswedstrijd tegen Dimitrov (0-6 2-6) was het moeilijk om terug te vechten, maar samen met mijn team hebben we bijzonder hard gewerkt. Een huzarenstukje zou ik zelfs zeggen. Ik wil hen dan ook bedanken, want zonder hen zou ik hier vandaag niet staan.”

Uiteraard zijn alle ogen nu gericht op de Davis Cup-finale in en tegen Frankrijk volgend weekend. “Nu ga ik enkele dagen rusten en dan zal ik klaar zijn voor de finale volgend weekend. Het is een hele eer om mijn land te vertegenwoordigen en om net als twee jaar geleden opnieuw de finale te spelen. Dat is heel speciaal. Ik zal alles geven zoals ik dat ook deze week heb gedaan”, besloot Goffin.

Steven Gijbels

Steven Gijbels

MEER NIEUWS