Home » Davis Cup » Goffin is klaar voor de Davis Cup: “Ik ga dit weekend alles geven”

Goffin is klaar voor de Davis Cup: “Ik ga dit weekend alles geven”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Het Belgische Davis Cup-team bereidt zich volop voor op het duel met Italië. Sterkhouder David Goffin (ATP-14) is er terug bij en blikt vol vertrouwen vooruit.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Goffin liet de ontmoeting met Duitsland schieten, maar is blij om opnieuw van de partij te zijn. “Ik heb het duel in Duitsland gevolgd en ik was onder de indruk van de prestatie van het team. Ik ben klaar en gemotiveerd, ook al was de Amerikaanse tour lang. Ik ben tevreden over mijn eerste deel van het seizoen, ik heb altijd geprobeerd om alles te geven, en dat ga ik dit weekend opnieuw doen in de Davis Cup”.

Steve Darcis (ATP-53) kende enkele moeilijke weken na de hartoperatie van zijn dochtertje, maar voelt zich goed: “Het was geen makkelijke tijd, maar mijn dochtertje lacht opnieuw en de lastige periode is afgesloten. Zoals altijd ga ik alles geven voor de ploeg in de Davis Cup.” Ruben Bemelmans (ATP-137) en Joris De Loore (ATP-199) bereiden zich vooral voor op het dubbelspel.

Coach Van Herck kwam nog even terug op de mogelijke afwezigheid van Fabio Fognini (ATP-28): “We moeten daar niet teveel mee bezig zijn, maar zorgen dat onze spelers zelf hun beste niveau halen dit weekend. Daarna zien we wel wie er speelt of niet.”

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS