Home » ATP » Goffin klaar voor 2022: “Kreeg tips van Ferrer”

Goffin klaar voor 2022: “Kreeg tips van Ferrer”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

David Goffin (ATP-39) is volop bezig aan de voorbeiding voor het nieuwe tennisseizoen. In het Spaanse Valencia trainde hij samen met ex-nummer drie David Ferrer.

Goffin kwam niet meer in actie sinds 31 augustus toen hij verloor in de eerste ronde van de US Open. Enkele dagen later zette hij een punt achter zijn seizoen om goed te kunnen herstellen van zijn knieblessure.

Ondertussen is de Belgische nummer één weggezakt naar het nummer 39 op de ranking. De Luikenaar is wel terug blessurevrij en bereidt zich voor op het nieuwe tennisseizoen, vertelt hij aan de Belgische pers: “Sinds twee-drie weken ben ik terug intensief aan het spelen en nu gaat het goed.”

Goffin trainde als voorbereiding op 2022 in Spanje twee weken lang samen met enkele Spaanse tennissers en ex-tennissers zoals Roberto Bautista Agut (ATP-19), Pablo Andujar (ATP-91), Carlos Taberner (ATP-101) en David Ferrer: “Twee weken geleden was ik tien dagen in Valencia en ik ga er nog tien dagen terugkeren. Ik trainde samen met Bautista Agut, Taberner, Andujar en Ferrer.”

(lees verder onder de tweets)

“Ferrer gaf me enkele tips. Hij is iemand die ik apprecieer. Hij is vriendelijk en bescheiden”

Goffin is klaar om terug te keren: “Ik voel me fysiek goed. Ik heb nog nood aan voorbereiding maar ik voel dat mijn niveau beter wordt. Ik hoop dat ik mijn seizoen goed kan beginnen.”

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

MEER NIEUWS