Home » ATP » Goffin knokt zich naar derde ronde in Melbourne

Goffin knokt zich naar derde ronde in Melbourne

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

David Goffin (ATP-22) heeft zich geplaatst voor de derde ronde van de Australian Open. Na een valse start rekende onze landgenoot in vier sets af met de Roemeen Marius Copil (ATP-61).

Op de European Open in 2016 vochten beide heren reeds een spannend duel uit, toen trok Goffin uiteindelijk in drie sets aan het langste eind. In Melbourne waren beide heren aan elkaar gewaagd in de eerste set, al was het Copil die op het eind met 5-7 het laken naar zich toe trok. Een zelfde beeld in set twee, maar hier was het Goffin die de betere was op de beslissende momenten en de set met 7-5 in de wacht sleepte.

Die setwinst gaf de Luikenaar het nodige vertrouwen, onze landgenoot duwde door en won ook de volgende sets met 6-2 en 6-4. In de derde ronde wacht een duel met Danill Medvedev (ATP-19), die de Amerikaan Ryan Harrison (ATP-81) klopte in drie sets. Het wordt hun eerste ontmoeting.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden