Home » ATP » Goffin knokt zich naar kwartfinale in Phoenix

Goffin knokt zich naar kwartfinale in Phoenix

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

David Goffin (ATP-21) heeft de kwartfinale bereikt op het Challengertoernooi van Phoenix (Verenigde Staten, CH 125). Hij klopte een Noors talent in twee sets.

Goffin stond in de derde ronde tegenover de Noor Casper Ruud (ATP-94). Beide heren vochten een spannend duel uit, de eerste set werd beslist in de tiebreak en die ging met 7-6 (4) naar Goffin. Eenzelfde scenario in de tweede set waar opnieuw een tiebreak de beslissing moest brengen, onze landgenoot trok opnieuw met 7-6 (4) aan het langste eind. De partij duurde 2 uur en 8 minuten.In de kwartfinale wacht een duel met de Italiaan Salvatore Caruso (ATP-168).

In het dubbelspel ging Ruben Bemelmans (ATP D-314) aan de zijde van Peter Polansky (ATP D-143) onderuit. Derde reekshoofden Rohan Bopanna (ATP D-38) en Divij Sharan (ATP D-40) waren met 6-3 en 6-4 te sterk voor de Belgisch-Canadese tandem in de eerste ronde.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden