Home » ATP » Goffin maakt comeback op tennistoernooi in Mouratoglou Academy

Goffin maakt comeback op tennistoernooi in Mouratoglou Academy

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Patrick Mouratoglou, coach van onder andere Serena Williams, organiseert in mei een onafhankelijke tenniscompetitie in zijn academie in Frankrijk. David Goffin heeft alvast zijn deelname bevestigd.

Mouratoglou wil tennissers die het beu zijn om thuis te zitten vanaf 16 mei uitnodigen op zijn academie. De eerste editie van de UTS (Ultimate Tennis Showdown) zou gespeeld worden in Nice met tien wedstrijden gedurende vijf weekends.

Het evenement zal plaatsvinden zonder fans en alle coronaregels zullen in acht genomen worden om de gezondheid van de spelers en de medewerkers niet in gevaar te brengen.

Fans kunnen de wedstrijden live volgen via streaming, en zullen ook kunnen luisteren naar de gesprekken tussen spelers en coaches. De spelers worden ook aangemoedigd om hun emoties vrijer te uiten zodat de fans die thuis kijken zich dichter dan ooit bij de tennissterren betrokken voelen.

Goffin is de eerste bekende tennisser die vastgelegd werd als deelnemer. In de openingswedstrijd neemt onze landgenoot het op tegen de Australiër Alexei Popyrin. Ook Benoît Paire heeft intussen zijn deelname bevestigd, de andere deelnemers worden later bekendgemaakt.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS