Home » ATP » Goffin meteen uitgeschakeld in Montreal

Goffin meteen uitgeschakeld in Montreal

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

Het loopt allemaal nog niet zoals hij het zou willen. Voor David Goffin (ATP-18) betekende de eerste ronde van het ATP-toernooi van Montreal (Canada, Masters 1000) meteen het eindstation.

Goffin kruiste de degens met Guido Pella (ATP-24). Onze landgenoot opende de wedstrijd en won moeiteloos zijn eerste opslagspel. Beide heren stonden solide te spelen en legden elkaar het vuur aan de schenen. Een break in het vijfde spel was echter genoeg voor de Argentijn om de eerste set op zijn naam te schrijven, 6-4.

Ook in de tweede manche kreeg het publiek een spannende, evenwichtige strijd te zien. Goffin kreeg één breakkans, in het achtste spel, maar kon deze niet benutten. Een tiebreak zou de beslissing moeten brengen. Dit keer hadden zowel Pella als Goffin het moeilijker om hun eigen opslag te behouden. Uiteindelijk moest de Luikenaar met 4-7 het onderspit delven.

In de tweede ronde treft Pella Radu Albot (ATP-39) uit Moldavië, die Gilles Simon (ATP-34) in twee sets opzij zette.

Chloë Lyssens Danneboom

Chloë Lyssens Danneboom

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden