Home » ATP » Goffin moet hoofd buigen in Rome

Goffin moet hoofd buigen in Rome

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

David Goffin (ATP-23) is er niet in geslaagd om de derde ronde te bereiken op het ATP-toernooi van Rome (Italië, Masters 1000). Zevende reekshoofd Juan Martin Del Potro (ATP-9) was in twee sets te sterk voor onze landgenoot.

Door het slechte weer werd het duel tussen Del Potro en Goffin verplaatst naar donderdag. De Argentijn nam een goede start en kwam in de eerste set al snel 1-3 voor. Goffin bracht de stand opnieuw in evenwicht, maar werd later toch nog gebroken. De eerste set ging met 4-6 naar Del Potro. Ook in de tweede set was Goffin meteen op achtervolgen aangewezen, hij moest met 2-6 het hoofd buigen. De partij duurde 1 uur en 18 minuten.

Ook in het dubbelspel ging Goffin (ATP D-224) samen met Jeremy Chardy (ATP D-64) onderuit in de tweede ronde. Ze verloren met 3-6 en 3-6 van de Argentijnse tandem Maximo Gonzalez (ATP D-24) en Horacio Zeballos (ATP D-17).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden