Home » ATP » Goffin moet hoofd buigen voor Murray in Shenzhen

Goffin moet hoofd buigen voor Murray in Shenzhen

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

David Goffin (ATP-11) is er ook in zijn zesde duel met de Brit Andy Murray (ATP-311) niet in geslaagd om aan het langste eind te trekken. Hij ging in twee sets onderuit op het ATP-toernooi van Shenzhen (China, $ 800 320).

Goffin had als titelverdediger heel wat punten te beschermen in Shenzhen. Hij was vrijgesteld in de eerste ronde, maar kreeg met Murray meteen een klepper in de tweede ronde. Onze landgenoot, die afgelopen zondag nog de Laver Cup won met Team Europe in Chicago, was meteen op achtervolgen aangewezen. Murray trok in de eerste set met 3-6 het laken naar zich toe.

In de tweede set liep Murray 1-5 uit, Goffin kwam nog wel terug maar moest uiteindelijk met 4-6 het hoofd buigen. Het was de zesde keer dat Goffin verloor van Murray. Goffin gaf nadien op de persconferentie aan dat de jetlag en de vermoeidheid hem nog parten speelden.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden