Home » Geen categorie » Goffin neemt revanche in Indian Wells, Malisse out

Goffin neemt revanche in Indian Wells, Malisse out

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

David Goffin heeft zich na een felbevochten wedstrijd geplaatst voor de 2e ronde in Indian Wells, hij versloeg de Kroaat Troicki met 4-6 6-3 6-4. Xavier Malisse is uitgeschakeld.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Goffin nam zo revanche voor de pijnlijke nederlaag in de Davis Cup. Sindsdien verloor Goffin telkens in de 1e ronde, maar nu lijkt hij opnieuw op het juiste spoor te zitten. In de 2e ronde neemt Goffin het op tegen het 27e reekshoofd Florian Mayer.

Xavier Malisse kon zich niet plaatsen voor de 2e ronde, hij moest nipt de duimen leggen tegen de Argentijn Leonardo Mayer 2-6 6-3 4-6.

Malisse liet het vooral afweten in de eerste set, waarin hij snel 2 breaks achterstond. Hij vocht nog wel terug, en wist zo de 2e set te winnen. De 3e set startte met een break voor Malisse, maar hij werd onmiddellijk teruggebroken. Verdere breakkansen wist de Belg niet te benutten, waarna Mayer toesloeg in het laatste game.

Malisse komt nog wel in actie in het dubbel samen met Tommy Haas, waar ze het opnemen tegen Fleming(GBR)/Hanley(AUS)

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER