Home » Geen categorie » Goffin op een drafje

Goffin op een drafje

Goffin op een drafje

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

David Goffin (ATP-11) is goed begonnen aan zijn toernooi in Rotterdam. Hij versloeg in de eerste ronde de Rus Andrey Kuznetsov (ATP-54) in twee sets.

In de openingsset had Goffin genoeg aan één break om de set te nemen. Het enige breakpunt dat Kuzentsov kon bijeen tennissen kon onze Belg wegwerken. Goffin won de eerste set met 6-3. In het begin van de tweede set gingen de breaks over en weer. Dat was het moment waarop Goffin een versnelling hoger ging spelen en weinig kansen liet aan de Rus. Na 1u10 wedstrijd stond de 6-3, 6-2 eindstand op het scorebord.

In de volgende ronde komt Goffin uit tegen de Nederlander Robin Haase (ATP-57) die in de eerste ronde won van Florian Mayer (ATP-46) met 7-5 en 7-6(5). Het wordt de derde ontmoeting tussen beide heren, Goffin won al twee keer eerder. De laatste keer was in het begin van dit jaar in Doha, waar onze Belgische nummer één won met 7-6(4) en 6-2.

Later vandaag komt Goffin (ATP D-572) nog in actie in de eerste ronde van het dubbelspel. Aan de zijde van de Spanjaard Fernando Verdasco (ATP D-147) nemen ze het op tegen het vierde reekshoofd Lukasz Kubot (ATP D-20) en Marcelo Melo (ATP D-9).

koen

koen

Meer nieuws