Home » Geen categorie » Goffin sneuvelt tegen Next Gen speler in Montréal

Goffin sneuvelt tegen Next Gen speler in Montréal

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

David Goffin (ATP-13) is er niet in geslaagd de achtste finales van het ATP Masterstoernooi van (Canada, $ 4 662 300) te bereiken. De Zuid-Koreaanse Next Gen speler was te sterk in twee sets. 

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

De Belg staat duidelijk nog niet op zijn beste niveau te spelen. Tegen de Zuid-Koreaan Hyeon Chung (ATP-56) sputterde de service van Goffin en keek hij tegen veel breakpunten aan. De #NextGen-speler kon veel druk zetten en slaagde erin om de opslag van de Belg vijf keer te verschalken. Zelf kon Goffin ook drie maal door de opslag van zijn tegenstander gaan, maar dat was niet voldoende.

In de eindfase van de openingsset kon Chung de set beslissen in zijn voordeel met 5-7. In de tweede manche kreeg Goffin zijn niveau niet omhoog gekrikt en zag zijn tegenstander naar de overwinning gaan. Na iets meer dan anderhalf uur stonden de 5-7, 3-6 cijfers op het scorebord.

 

koen

koen

MEER NIEUWS

Andrey Rublev - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rusland wint derde Davis Cup

Rusland heeft voor de derde keer in de geschiedenis de Davis Cup gewonnen. Daniil Medvedev (ATP-2) en Andrey Rublev (ATP-5) klaarden de klus in de finale tegen Kroatië.

LEES MEER