Home » ATP » Goffin staat nog weekje langer langs de kant: “Ik mik op een terugkeer in Orléans”

Goffin staat nog weekje langer langs de kant: “Ik mik op een terugkeer in Orléans”

Goffin staat nog weekje langer langs de kant: “Ik mik op een terugkeer in Orléans”

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

David Goffin (ATP-100) zal deze week niet in actie komen op het challengertoernooi van Saint-Tropez (Frankrijk, CH 125). Hij last een extra week training in.

Goffin zou normaal in Saint-Tropez uitkomen tegen de Amerikaan Maxime Cressy (ATP-104), maar de Luikenaar trekt zich terug uit het toernooi. “Ik voel me nog niet honderd procent en las een extra week training in. Daarna hoop ik mijn comeback te maken in Orléans (Frankrijk, CH 125) en Mouilleron le Captif (Frankrijk, CH 100).

Goffin stond vorig weekend aan de kant tijdens het duel van de Belgische Davis Cup-ploeg tegen Oezbekistan: “Het was een speciale ervaring, ik heb geprobeerd om het team zo goed mogelijk bij te staan met mijn ervaring en heb hevig gesupporterd”.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws