Home » ATP » Goffin start als tweede reekshoofd in Winston-Salem

Goffin start als tweede reekshoofd in Winston-Salem

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

David Goffin (ATP-19) komt volgende week in actie op het ATP-toernooi van Winston-Salem (Verenigde Staten, ATP 250). Hij is er als tweede geplaatst.

Goffin probeert in Winston-Salem vertrouwen op te doen in aanloop naar de US Open. In Cincinnati (VS, ATP 1 000) verloor onze landgenoot met 3-6 en 3-6 van Guido Pella (ATP-93) bij zijn terugkeer uit blessure. In Winston-Salem is de Belg het tweede reekshoofd, enkel Pablo Carreno Busta (ATP-12) is hoger geplaatst.

Goffin is vrijgesteld in de eerste ronde en komt nadien uit tegen de winnaar van het duel tussen de Braziliaan Thiago Monteiro (ATP-94) en de Australiër James Duckworth (ATP-69).

Gillé en Vliegen dubbelen

Sander Gillé (ATP D-31) en Joran Vliegen (ATP D-30) komen in actie in het dubbelspel. Ze openen tegen de Oostenrijkers Oliver Marach (ATP D-40) en Philipp Oswald (ATP D-46).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

Holger Vitus Nodskov Rune - © Barcelona Open Banc Sabadell

Rune meteen onderuit op Wimbledon

Holger Rune (ATP-29) kon zich niet plaatsen voor de tweede ronde op Wimbledon (Groot-Brittannië, Grand Slam). Het jonge Deense talent moest het onderspit delven tegen Marcos Giron (ATP-65).

LEES MEER