Home » Geen categorie » Goffin start seizoen met nieuwe kledingsponsor

Goffin start seizoen met nieuwe kledingsponsor

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

David Goffin (ATP-16) heeft een nieuwe kledingsponsor. De vaak blauw en witte outfits van Lacoste moeten plaatsmaken voor de meestal feller gekleurde exemplaren van ASICS. Dat heeft Goffin zelf laten weten via Facebook en Twitter.

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Sinds zijn vierde ronde op Roland Garros in 2012 streden verschillende kledingsponsors om Goffin als uitgangsbord aan hun merk te koppelen. De sympathieke, populaire en commotievrije Luikenaar was namelijk een veilige keuze. Uiteindelijk trok Lacoste aan het langste eind en even later wisselde La Goff zijn zelf betaalde Nike-truitjes in voor kledij met het typische groene krokodiletje.

Na een samenwerking van drie jaar komt er echter opnieuw een ander merk rond de schouders van Goffin te hangen. Goffin zal voor het eerst in een ASICS tenue te zien zijn op het toernooi van Brisbane, waar hij in de eerste ronde uitkomt tegen de Braziliaan Thomaz Bellucci (ATP-37). Bij ASICS vervoegt Goffin onder andere Sam Stosur (WTA-27), Gaël Monfils (ATP-24) en landgenoot Kimmer Coppejans (ATP-130). Lacoste blijft met Ysaline Bonaventure (WTA-170) echter een Belg in hun rangen hebben.

Nouvelle année, nouveau partenaire sur le court. ASICS. Prêt pour de nouveaux challenges. #asicstennisNew year, new…

Geplaatst door David Goffin op zaterdag 2 januari 2016

Rob van Roy

Rob van Roy

MEER NIEUWS