Home » Geen categorie » Goffin stelt nieuwe sponsor voor

Goffin stelt nieuwe sponsor voor

Goffin stelt nieuwe sponsor voor

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Eén dag voor zijn partij in de tweede ronde van de Australian Open stelt David Goffin (ATP-11) een nieuwe sponsor voor. AA Drink zal voortaan Goffin ondersteunen.

De bekende sportdrankenexpert AA Drink was in het verleden al partner van Kim Clijsters, Sven Nys en Pieter Timmers. Goffin vervoegt nu dat rijtje: “Al sinds mijn juniorentijd ken ik AA Drink goed”, zegt de 26-jarige Luikenaar. “Ik ben daarom erg trots dat ik een partnership aan ga met dit gerenommeerde sportdrankenmerk. Als topsporter ben ik me er elke dag van bewust dat sportdranken en voeding een essentieel onderdeel zijn van mijn prestaties. AA Drink biedt voor elk gebruiksmoment de perfecte sportdrank. Elke tennisser kan daar zijn voordeel mee doen, ongeacht leeftijd of niveau.”

Ook Guido Gielen, Sr. Brand Manager AA Drink Europe, is verheugd over de samenwerking: “David is een van de meest fitte spelers op de tour. Dat bewijst hij dag in dag uit met zijn prestaties en doorzettingsvermogen. AA Drink is daarom erg vereerd om onderdeel te mogen uitmaken van zijn team. Wij hopen met onze sportdranken een bijdrage te kunnen leveren aan zijn prestaties.”

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws