Home » ATP » Goffin verliest in Parijs en mag kruis maken over ATP Finals

Goffin verliest in Parijs en mag kruis maken over ATP Finals

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

David Goffin (ATP-14) is er niet in geslaagd om de derde ronde te bereiken op de Rolex Paris Masters (Frankrijk, ATP 1 000). Hij verloor in twee sets van de Bulgaar Grigor Dimitrov (ATP-27).

Goffin stond voor een zware opgave tegen Dimitrov, van wie hij in het verleden slechts één keer kon winnen. De Luikenaar begon nochtans goed in Parijs en hij kwam al snel op voorsprong in de eerste set. Dimitrov ging echter op en over Goffin en greep de eerste set met 5-7. In de tweede set werd één break in het zesde spelletje Goffin fataal, hij verloor de set met 3-6. De wedstrijd duurde 1 uur en 25 minuten. Dimitrov neemt het donderdag op tegen Dominic Thiem (ATP-5).

Goffin mag definitief een kruis maken over zijn ambities om de ATP Finals nog te halen. Om nog een kans te maken moest Goffin minstens de halve finale halen in Parijs.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden