Home » Geen categorie » Goffin verliest opnieuw van zwarte beest Baghdatis

Goffin verliest opnieuw van zwarte beest Baghdatis

Goffin verliest opnieuw van zwarte beest Baghdatis

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

David Goffin (ATP-21) heeft de tweede ronde niet kunnen bereiken op het ATP-toernooi van Dubai ($ 2 082 605). Hij moest het onderspit delven tegen de ervaren Cyprioot Marcos Baghdatis (ATP-62).

Goffin was het achtste reekshoofd in Dubai maar moest het in de eerste ronde opnemen tegen zijn zwarte beest Marcos Baghdatis. In hun onderlinge duels stond het immers 2-0 voor Baghdatis. Dit jaar verloor Goffin op de Australian Open nog in vier sets van de 29-jarige Cyprioot die in 2006 nog het nummer 8 van de wereld was.

In het begin van de match liep Goffin meteen een achterstand op. De opslag van onze landgenoot draaide niet goed. Hij kon in de eerste set geen enkel opslagspel winnen en verloor de eerste set met 6-2. De Luikenaar verloor in de tweede set ook weer snel zijn opslag maar hij keerde terug tot 5-5. Bij 6-5,op de opslag van Goffin, benutte Baghdatis echter meteen zijn eerste matchbal en plaatste zich zo voor de tweede ronde. De volgende opdracht van Goffin is nu het Davis Cupduel tegen Zwitserland dat van 6 tot 8 maart in Luik plaatsvindt.

Wouter Kesteloot

Wouter Kesteloot

Meer nieuws