Home » ATP » Goffin waagt zich aan het dubbelspel: Sandoran wordt voor even Davoran

Goffin waagt zich aan het dubbelspel: Sandoran wordt voor even Davoran

Goffin waagt zich aan het dubbelspel: Sandoran wordt voor even Davoran

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Het Belgisch dubbelduo Sander Gillé (ATP D-38) en Joran Vliegen (ATP D-35) staat even op non-actief wegens de blessure van de eerstgenoemde. Niemand minder dan David Goffin (ATP-14) zal depanneren. Sandoran wordt voor even Davoran.

Omdat de knieblessure van Gillé nog niet volledig terug hersteld is, moest Vliegen op zoek naar een tijdelijke, nieuwe dubbelpartner.

La Goff

Ietwat onverwacht kwam onze nationale nummer 1 Goffin uit de bus als vervanger. Dat lieten Gillé en Vliegen vandaag weten op hun Facebookpagina.

“#Sandoran zal niet deelnemen in Dubai. Sander’s blessure herstelt goed, maar het is nog te vroeg om terug te spelen. Het doel is om fit en speelklaar te zijn tegen Miami (Verenigde Staten, ATP Masters 1 000). In tussentijd verwelkomen we Davoran! Joran zal uitzonderlijk een team vormen met David Goffin deze week tijdens de Dubai Duty Free Tennis Championships.”

(lees verder onder de Facebook-post)

Dubai

Davoran zal deze week in actie komen op het ATP-toernooi in Dubai (Verenigde Arabische Emiraten, ATP 500).

Of Goffin en Vliegen ook na het toernooi in Dubai nog zullen samenspelen, is momenteel nog niet bekend. Veel zal afhangen van het herstel van Gillé en het programma van Goffin.

Sam Milde

Sam Milde

Meer nieuws