Home » ATP » Goffin wint Belgisch duel, Onclin stunt op BW Open

Goffin wint Belgisch duel, Onclin stunt op BW Open

Goffin wint Belgisch duel, Onclin stunt op BW Open

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

David Goffin (ATP-50) heeft zijn start niet gemist op de BW Open (België, CH 125), hij won zijn eerste wedstrijd in twee sets. Gauthier Onclin (ATP-338) zette het derde reekshoofd opzij.

Goffin moest in de eerste ronde aan de bak tegen Kimmer Coppejans (ATP-220). De Luikenaar won na 1 uur en 43 minuten het Belgische onderonsje met 6-2 en 6-4. In de tweede ronde neemt Goffin het op tegen Frederico Ferreira Silva (ATP-202).

Kimmer Coppejans - © Leo Stolck
Kimmer Coppejans – © Leo Stolck

Onclin zorgde voor een knappe prestatie door het Franse derde reekshoofd Ugo Humbert (ATP-106) met 7-5 en 6-1 naar huis te sturen. Lucky loser Ernests Gulbis (ATP-314) wordt de volgende tegenstander van onze landgenoot.

Ook Joris De Loore (ATP-219) moest een landgenoot kloppen om de tweede ronde te bereiken, hij haalde het met 6-4, 3-6 en 6-2 van Tibo Colson (ATP-671). De Loore strijdt tegen de Oostenrijker Filip Misolic (ATP-148) om een plek in de kwartfinale.

Joris De Loore - © Leo Stolck
Joris De Loore – © Leo Stolck

Voor Raphael Collignon (ATP-262) viel het doek in de eerste ronde, hij moest met 7-6 (5), 2-6 en 2-6 zijn meerdere erkennen in Mikael Ymer (ATP-69).

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws