Home » ATP » Goffin worstelt met zichzelf en sneuvelt meteen in Barcelona

Goffin worstelt met zichzelf en sneuvelt meteen in Barcelona

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

David Goffin (ATP-22) is er niet in geslaagd om door te stoten naar de derde ronde van het ATP-toernooi van Barcelona (Spanje, ATP 500). Hij verloor verrassend in twee sets van de Duitser Jan-Lennard Struff (ATP-51).

Goffin kwam als tiende reekshoofd aan de start in Barcelona, en hoefde niet in actie te komen in de eerste ronde. In de tweede ronde moest hij aan de bak tegen Struff, van wie hij vijf keer op rij won. De Luikenaar begon goed aan de partij en liep al snel 3-1 uit. De Duitser wiste de vroege break uit, maar Goffin wist nog wel drie setpunten te versieren. Hij slaagde er niet in om ze te benutten en moest in de tiebreak met 6-7 (6) het hoofd buigen.

Struff nam een goede start in de tweede set, en Goffin slaagde er niet meer in om zich te herstellen. Onze landgenoot kon geen vuist meer maken en moest met 3-6 het hoofd buigen. Vorig jaar stond Goffin nog in de halve finale in Barcelona, hij zal dus een slechte zaak doen op de ATP-ranking.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS

CONTACTEER ONS

Heb je zelf nieuws te melden, wil je een column laten publiceren of heb je een leuk idee voor Tennisplaza?

Tennisplaza is de bron bij uitstek voor de gepassioneerde tennisfan die op de hoogte wil blijven van het reilen en zeilen van de tenniswereld. Het is eigendom en valt onder het beheer van Largus.

Largus Group bv – Eekhoornlaan 2, 2910 Essen, België – BE 0691.823.202

Privacyverklaring | Cookieverklaring | Wedstrijdreglement

© 2012 – 2020 Largus | Alle rechten voorbehouden