Home » Geen categorie » Granollers verrast Goffin in Monaco

Granollers verrast Goffin in Monaco

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email

David Goffin (ATP-13) is er niet in geslaagd om door te stoten naar de kwartfinale van de Monte Carlo Rolex Masters in Monaco (€ 4 094 505). In de derde ronde verloor hij in twee sets van ‘lucky loser’ Marcel Granollers (ATP-67).

TennisDirect campagne interclub maart 2021
TennisDirect campagne interclub maart 2021

Goffin stond voor de derde keer op rij tegenover een Spaanse gravelbijter, in de tweede ronde kroop hij nog door het oog van de naald tegen Fernando Verdasco (ATP-88). Enkele weken geleden versloeg onze landgenoot Granollers in twee sets in Miami, maar op gravel kende hij meer moeite met de taaie Spanjaard.

Granollers dwong onze landgenoot geregeld in de fout, in de eerste set moest de tiebreak de beslissing brengen en daarin sloeg Goffin enkele missers. De tiebreak ging met 6-7(1) naar de Spanjaard. Ook in de tweede set kon de Luikenaar het spel niet dicteren, Granollers sloeg al snel een kloofje en won ook de tweede set met 4-6.

Goffin laat zo de kans liggen om nog een plaatsje op te schuiven op de ATP-ranking, hij loopt ook een duel met Gael Monfils (ATP-16) mis. Onze landgenoot neemt nu een weekje rust, en komt terug in actie in München.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

MEER NIEUWS