Home » Geen categorie » Haalbare kaart voor Van Uytvanck en Wickmayer in Acapulco

Haalbare kaart voor Van Uytvanck en Wickmayer in Acapulco

Haalbare kaart voor Van Uytvanck en Wickmayer in Acapulco

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Yanina Wickmayer (WTA-52) en Alison Van Uytvanck (WTA-44) komen deze week in actie op het WTA-toernooi van Acapulco in Mexico ($ 250 000). An-Sophie Mestach (WTA-150) overleefde de kwalificaties niet, maar komt wel nog in actie in het dubbelspel.

Van Uytvanck laste na de Australian Open een kleine pauze in, en komt nu opnieuw in actie in Acapulco. Ze gaat er van start als vijfde reekshoofd en ontmoet de Colombiaanse Mariana Duque-Marino (WTA-74) in de eerste ronde. In 2013 ontmoetten ze elkaar tijdens het kwalificatietoernooi van Wimbledon, toen trok Duque-Marino aan het langste eind.

Wickmayer (WTA-52) is als achtste geplaatst en treft de Mexicaanse Victoria Rodriguez (WTA-246), die een wildcard kreeg, in de eerste ronde. Het wordt hun eerste ontmoeting.

Mestach (WTA D-84) werd uitgeschakeld in het enkelspel, maar dubbelt nog aan de zijde van de Nederlandse Demi Schuurs (WTA D-82). In de eerste ronde nemen ze het op tegen Tatjana Maria (WTA D-75) en Maria Sanchez (WTA D-74). Wickmayer (WTA D-906) dubbelt samen met Anastasia Pavlyuchenkova (WTA D-30), ze ontmoet (opnieuw) Rodriguez (WTA D-204) en Renata Zarazua (WTA D-282) uit Mexico.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws