Home » Geen categorie » Haalbare loting voor Belgen in Miami

Haalbare loting voor Belgen in Miami

Haalbare loting voor Belgen in Miami

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on linkedin
Share on email
Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on linkedin
LinkedIn
Share on email
Email

Na Indian Wells is het deze week tijd voor het tornooi van Miami, waar 4 Belgen in actie komen op de hoofdtabel. Olivier Rochus kan zich nog plaatsen via de kwalificaties, Darcis is uitgeschakeld.

David Goffin neemt het in de eerste ronde op tegen de Nederlander Robin Haase, het is hun eerste ontmoeting. Bij winst wacht het 18e reekshoofd, de Duitser Philipp Kohlschreiber.

Xavier Malisse kent zijn tegenstander nog niet, hij komt uit tegen een kwalificatiespeler. Bij een overwinning volgt het 22e reekshoofd Jerome Chardy (FRA).

Steve Darcis ging eruit in de eerste ronde van de kwalificaties, hij verloor van de Roemeen Copil met 2-6 3-6. Olivier Rochus maakt wel nog kans om zich te plaatsen, hij kan revanche nemen tegen Philipp Petzschner voor de nederlaag vorige week in Dallas.

Bij de vrouwen zijn Kirsten Flipkens en Yanina Wickmayer vrij in de eerste ronde. Wickmayer neemt het in de 2e ronde op tegen de winnares van het duel Watson (GBR) – Morita (JPN). Flipkens wacht Petra Martic (CRO) of een kwalificatiespeelster.

Melissa Van de Wiele

Melissa Van de Wiele

Meer nieuws